Ανακοινώσεις

2018-02-11 | Ετήσιος χορός συλλόγων αριάδος και καινούργιου - αμφιλοχικού άργους

kopi pitas 2018

Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον και μια κεφάτη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των συλλόγων Αριάδος και Καινούργιου- Αμφιλοχικού Άργους «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», το μεσημέρι της Κυριακής 11/2/2018, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΜΕΝΤΗΣ» στην Παλλήνη. Οι δύο σύλλογοι συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την πολιτιστική τους εκδήλωση, αποδεικνύοντας πώς όταν θέλουμε μπορούμε όλοι μαζί να δίνουμε λύση στα πολλά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Η θαυμάσια αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δύο συλλόγων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό των προέδρων, αρχικά με την κα Ιωάννα Διαμάντη για το σύλλογο της Αριάδος, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, τονίζοντας την πρωτοβουλία του Δ.Σ. για ανάπλαση του προαύλιου χώρου του σχολείου του οικισμού και κάνοντας λόγο και για άλλες δραστηριότητες του συλλόγου όπως χορευτικό, αιμοδοσία, εκδρομές κ.τ.λ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» κ. Παύλος Τσιατσιμάς, ο οποίος χαιρέτησε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε με τη σειρά του στις ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου, τονίζοντας ιδιαίτερα τις προσπάθειες για αξιοποίηση ανασκαφικά του αρχαίου Αμφιλοχικού Άργους και για τη διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου, τμήματα του οποίου κατασκευάζει ήδη ο σύλλογος. Τέλος, αναφέρθηκε στην πλατεία του οικισμού όπου σύντομα με τη βοήθεια του δήμου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάπλασης αλλά και στο οικιστικό, όσον αφορά τα όρια του οικισμού που θα καθοριστούν σύντομα στο δήμο με τους δασικούς χάρτες.

Οι δύο πρόεδροι χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΟΣΥΒΑ κ. Σαλαούνη Χρήστο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπασκλαβάνο Βασίλειο, τον πρόεδρο του συλλόγου Εμπεσιωτών κ. Πατσαούρα Βασίλη, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Παλαιομάνινας «ΣΑΒΡΥΑ» τον κ. Δημονίτσα Χρήστο και την κα Γκαναβία Ντίνα δημοσιογράφο από τη Φλωριάδα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς, νησιώτικο και λαϊκό τραγούδι από την ορχήστρα «Μουσικοί Ταξιδιώτες».

Το Δ.Σ. του συλλόγου Αριάδος καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου Καινούργιου-Αμφιλοχικού Άργους ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δίνοντας ραντεβού για την επόμενη πολιτιστική συνδιοργάνωση.

Ο Πρόεδρος οικιστών Καινούργιου- Αμφιλοχικού Άργους
Τσιατσιμάς Παύλος

Η Πρόεδρος Αριάδος
Διαμάντη Ιωάννα