Ανακοινώσεις

2017-09-26 | Ετήσιο αντάμωμα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ 2017

Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε το 11ον ετήσιο Αντάμωμα των Αριαδιτών το Σάββατο βράδυ 12 Αυγούστου στην Αριάδα στο διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του Σχολείου με ζωντανή μουσική (ορχήστρα Κ.Τάσσιου), χορό, Λαχειοφόρο αγορά, παρουσίαση Δημοτικών χορών από το χορευτικό του Συλλόγου. Η κορυφαία πολιτιστική ετήσια εκδήλωση του Ανταμώματος στο χωριό μας είχε και φέτος επιτυχία από κάθε άποψη με επίτευξη των στόχων του Δ.Σ. Η συμμετοχή χωριανών φίλων ήταν ικανοποιητική παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Είχαν την ευκαιρία και αντάμωσαν συγγενείς – χωριανοί και φίλοι στη γενέτειρα την Αριάδα. Η εκδήλωση άρχισε με παρουσίαση χορών Νησιών Αν.Αιγαίου (Χίος – Σάμος – Ικαρία – Λέσβος) από το γυναικείο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου - για 2η συνεχή χρονιά – με εξαιρετική εμφάνιση – χορ/λος Ντιάνα Νοταρόγλου – Χόρεψαν: Διαμάντη Ι, Διαμάντη Έφη, Διαμάντη Κική, Διαμάντη Χριστίνα, Διαμάντη Μαρία, Ζαραϊδώνη Ελένη, Κούτρα Χρυσούλα, Κων/λου Αθαν., Σερδενέ Μαρία, Σερδενέ Ρούλα, Σπύρου Σοφία, Τάτση Δήμητρα. Το κέφι – χορός κράτησαν μέχρι το πρωί με την ορχήστρα του Κ.Τάσσιου.
Έγινε λαχειοφόρος αγορά, που απέφερε ικανοποιητικό έσοδο για τις επισκευές του Σχολείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε η Πρόεδρος τ.κ. Αμπελακίου Ρήγα-Παππά Μαρία και ο εκπρόσωπος μέλος του Συμβουλίου ΟΣΥΒΑ Λαυρέντζος Χρ.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους παρακάτω που πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στην προετοιμασία – διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσής μας:

  • Το Δήμο Αμφιλοχίας – ιδιαίτερα την πρόεδρό της τ.κ. Αμπελακίου Ρήγα-Παππά Μαρία για την προετοιμασία του χώρου εκδήλωσης.
  • Τον Μπαστάνη Ιωάννη για την χορήγηση καταψύκτου.
  • Tον Μάλλιο Δημ. Μαλεσιάδα για προσφορά άρτου.
  • Τον Κούτσικο Γιώργο για προσφορά ξυλοκάρβουνου.
  • Τους χορηγούς για κάλυψη εξόδων ενοικίασης στολών χορευτικού Διαμάντη Παν. - Βλαχόπουλο Βασ.
  • Tους χορηγούς προσφοράς Δώρων λαχειοφόρου αγοράς Μπανούλα Αλεξ. – Ταβέρνα «Αγναντο» Αμπελάκι - τον Νίκα Ι.Νίκο – τον κ. Νούτσο – S/M Αμφιλοχία. Τον Τανταρούδα Κων. – Λουτρό.
  • Τους επιχειρηματίες Αφοι Νεφρού - Ν.Παπαζέκο για την συνεργασία και χορηγία στο Σύλλογό μας.
  • Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χωριανούς μας εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία – διοργάνωση της εκδήλωσης (ψησταριά – διανομή κλπ.) Κάππα Γιώργο – Κάππα Γιάννη – Τσακνή Κ.Χαρ. – Τάτση Χρυσόστομο – Μίλη Θεόδωρο – Μίλη Δήμο.

Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς – φίλους – συνδημότες από γύρω χωριά για την συμμετοχή τους – στήριξη της εκδήλωσής μας δίνοντάς μας δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια και έχοντας υγεία να ανταμώνουμε κάθε χρόνο στο χωριό μας το 15Αύγουστο. 

Το Δ.Σ. για την γιορτή του Συλλόγου ανήμερα της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου μετά την Θεία λειτουργία προσέφερε γλυκίσματα.
ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΡΙΑΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο Αμφιλοχίας και την Πρόεδρο τ.κ. Αμπελακίου Ρήγα-Παππά Μαρία για την τοποθέτηση καθισμάτων στην πλατεία του χωριού ικανοποιώντας το αίτημα που υπεβλήθη εγγράφως στο Δήμο Αμφιλοχίας.

Επίσης τον πρόεδρο Δημ.Συμβουλίου Γάκη Βασ. για την άμεση επικοινωνία και ενδιαφέρον μετά την αποστολή εγγράφως με αιτήματά μας που αφορούν επίλυση προβλημάτων στην Αριάδα.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. ενημερώθηκε ότι έχει προγραμματισθεί η επισκευή του πέτρινου τοιχίου του Κοιμητηρίου που αιτήθηκε από το Δ.Σ. εγγράφως.
Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΠΠΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ