Ανακοινώσεις

2017-08-12 | Ετήσιο αντάμωμα

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Πατησίων 5 Τ.Κ, 104 31, Αθήνα, Ιστ. www.Ariada.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ 2017

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Αριαδιτών θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη – ετήσια – εκδήλωση – Αντάμωμα των Αριαδιτών το Σάββατο βράδυ 12 Αυγούστου 2017, ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αριάδας.

Είσοδος 3 ευρώ – Μπύρα 2,50 ευρώ, Σουβλάκι 1,50 ευρώ, φιάλη ουίσκι 40-60 ευρώ. Θα γίνει λαχειοφόρος αγορά (4 λαχνοί = 5 ευρώ) για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Γνήσιο παραδοσιακό γλέντι , σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον με δημοτική παραδοσιακή μουσική και λαϊκά με την ορχήστρα του Κ. Τάσιου.

Το γυναικείο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει Δημοτικούς χορούς των νησιών Αν. Αιγαίου (Χίος –Σάμος – Ικαρία - Λέσβος).

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΑΔΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμφιλοχίας με ομόφωνη απόφασή του, το Νοέμβριο 2016 παραχώρησε τη χρήση του Δημοτικού Σχολείου Αριάδας στο Σύλλογό μας για πολιτιστικούς σκοπούς, μετά από υποβληθείσα από Οκτώβριο 2016 αίτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί το Συμβούλιο της Τ.Κ.Αμπελακίου και πρόεδρο του Ρήγα – Παπά Μαρία, καθώς το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αμφιλοχίας για την ληφθείσα απόφαση παραχώρησης χρήστης του Σχολείου Αριάδας στο Σύλλογό μας.

Άμεσος στόχος του Δ.Σ. είναι η εξεύρεση πόρων με την διοργάνωση εκδηλώσεων – λαχειοφόρου αγοράς και κυρίως με έρανο που ξεκινά το Σεπτέμβριο (έκδοση - πώληση κουπονιών) , ώστε σταδιακά να γίνει κατάλληλη, καλαίσθητη διαμόρφωση του προαυλίου χώρου για εκδηλώσεις και η επισκευή του κτιρίου για δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου με ανάδειξη της ιστορίας του χωριού – του Δημοτικού Σχολείου (λειτούργησε το 1897) και την δημιουργία λαογραφικής συλλογής με στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού του χωριού , που αν δεν διασωθούν, θα χαθούν για πάντα.

Αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί η συνδρομή (υλικά) από το Δήμο Αμφιλοχίας με υποβολή σχετικού αιτήματος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση αγοράζοντας κουπόνια να επικοινωνούν με τα μέλη του Δ.Σ. και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου με τον αντιπρόσωπο του Συλλόγου στην Αριάδα Τάτση Χρυσόστομο, τηλ. 6944823150. Επίσης όσοι μπορούν, να καταθέτουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα: Αρ. 040/483174-83

Ευχαριστούμε την εφημερίδα «Μάϊστρος» για την φιλοξενία ενημερώνοντας και προβάλλοντας τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΠΠΑΣ ΝΩΝΤΑΣ